Skift fra olie til træpiller og få tilskud

Står du med et oliefyr, der skal skiftes til en grønnere løsning? Så tag kontakt til Verdo – vi giver nemlig tilskud.

Alderen på dit oliefyr er med til at bestemme, hvor meget du kan få i tilskud, når der skal skiftes til biobrændsel. Nedenfor kan du se to eksempler på, hvor meget du cirka kan få i tilskud – eksemplerne gælder huse under 200 kvm.

Eksempel: Oliefyr fra 1977 eller ældre

Hvis fyret er af ældre dato, kan et skift til fyring med træpiller give en gennemsnitsfamilie cirka 2.657,25 kr. i tilskud. 

Eksempel: Oliefyr fra 1978 eller nyere

Hvis fyret er af nyere dato, kan et skift til fyring med træpiller give en gennemsnitsfamilie cirka 1.014,75 kr. i tilskud.

Er dit hus større end 200 kvm?

Hvis dit hus er større end 200 kvm, skal vi bruge billeder og dokumentation af, hvor meget brændsel, du anvender. Jo større og jo ældre dit fyr er, jo mere kan du få i tilskud. Husk, at vi skal have dokumentationen, inden du køber nyt fyr.

Forbedringer på fyret? Vi giver tilskud

Der er også tilskud at hente, hvis du skal have lavet forbedringer på dit fyr. Skal du eksempelvis have isoleret rørene, giver Verdo 52,8 kr. i tilskud for hver meter rør, der trænger til en energiforbedrende opgradering. 

Vigtigt at vide

Det er meget vigtigt, at du husker at indgå en aftale med Verdo, inden du foretager et køb. Tager du først kontakt til os efterfølgende, kan vi ikke give tilskud – og det ville være en skam.

Hvis det nuværende fyr er et kondenserende oliefyr, gives der ikke tilskud. Er du i tvivl, om dit fyr er kondenserende eller ikke-kondenserende, kan du spørge din skorstensfejer til råds.

Læs mere om tilskud på www.verdo.dk/tilskud - husk at nævn Heatlets i ansøgningen, så slipper du for et ekspeditionsgebyr på 100 kr.

Heatlets træpiller – mere grøn varme for pengene!
 
Køb kvalitetstræpiller her 

 Piller, lille

 


Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked