Træbriketter

Heatlets træbriketter

Om træbriketter

Heatlets træbriketter

Hos Heatlets sælger vi træbriketter af højeste kvalitet til markedets førende priser. Vores briketter er fremstillet af 100 % rent nåletræ, hovedsageligt grantræ og fyrretræ – fortrinsvis fra afbarkede stammer.

Træbriketter fra Heatlets har, som alle vores produkter, en meget høj brændværdi. Vandindholdet ligger på 6-8 %, hvilket er et godt stykke under markedsstandarden på op til 10 %. 
Du står altså med de bedste kort på hånden, når du har et godt lager af Heatlets træbriketter stående i de kolde måneder.

Find mere information om vores træbriketter og køb online.

Gå til webshop
Mængderabat på træbriketter

Heatlets træstammer

Jo større mængder af briketter du køber, desto større rabat får du på prisen. Vi mener, at alle skal have råd til en god og miljøvenlig energikilde. Derfor er træbriketter ikke blot en god løsning for økosystemet, men også for din varmeregning. Alle priser er inklusiv moms og levering. 

Bestil direkte i vores webshop herunder.

Gå til webshop


Kvalitetskontrol

Heatlets EnPlus

Når du køber træbriketter hos Heatlets er du altid sikret produkter af den bedste kvalitet, uden tilsætningsstoffer og med høj brændværdi. Vi er helt trygge ved denne påstand, da alt vores biobrændsel gennemgår den strengeste kvalitetskontrol. Såvel askeprocent som smeltepunkt er i orden, og du undgår derfor de velkendte problemer med aske og slagger. 

Køb Heatlets træbriketter online

Gå til webshop

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked