Træpiller til din virksomhed

Vi er Danmarks største spiller inden for handel med forskellige typer biomasse her i blandt træpiller. Udviklingen på netop dette område er derfor også en af vores helt store prioriteter. Vi har udviklet vores eget træpillemærke, Heatlets. Både på produktions-, lager- og distributionssiden har vi store ressourcer at trække på. Og med lagre centralt placeret på både Sjælland og i Jylland indtager vores levering en sikker topplacering.Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner inden for træpiller, og derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde, stærke kunde- og leverandørrelationer samt en langsigtet planlægning og afpasning af behov og risiko. Gensidig tillid og pleje af vores kunders behov er nøgleord for os. Gennem sparring og samarbejde vil vi være med til at udvikle forretningsområder med vores kunder og samarbejdspartnere.

Træpillerne er gennemtestet

I Verdo har vi høje standarder, og derfor er vores træpiller fremstillet af 100% rent træ. Vi har en uafhængig kontrollør, der udtager prøver under losning af alle skibe. 

Blåstemplede træpiller 

Verdo er det første energiselskab i Danmark med det verdenskendte FSC-certifikat (FSC®-C125676). Certifikatet er bevis på, at vi kan levere træpiller, flis og briketter, der stammer fra bæredygtige skovområder og andre ansvarlige kilder.

Leveringsformer

Vi tilbyder en række forskellige leverings former:

  • Hele læs tippet
  • Blæsebil
  • Paller

Er du interesseret i et godt tilbud? Ring eller skriv til os allerede i dag.

Ring 8911 4727

 

*
*
*

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked